D'Jais 2020 - Mix #1 (Arty, Zack Martino, EDX, Meduza, Don Diablo, David Guetta, MORTEN)


Manage episode 256986712 series 2365115
Af DJ Joe Giorgio. Opdaget af Player FM og vores brugere – copyright tilhører udgiveren, ikke Player FM, og lyden streames direkte fra deres servere. Tryk på Abonner-knappen for at få opdateringer i Player FM, eller kopier URL'en til en anden podcast-app.
D'Jais Belmar Summer 2020 - Mix #1. This mix has a happy hour feel with BPM hits/vocals. Mixed by DJ Joe Giorgio (Please Note: This is strictly for promotional purposes only!) Track List: 1) You're Not Alone - ARTY feat. Griff Clawson 2) Crave U - Zack Martino 3) I'm Not Alright - Loud Luxury (EDX Remix) 4) Lose Control - Meduza feat. Becky Hill & GOODBOYS 5) Born To Love - Meduza feat. SHELLS 6) All Night - Afrojack feat. Ally Brooke 7) Congratulations - Don Diablo feat. Brando (VIP Mix) 8) Stay - Nicky Romero (Festival Mix) 9) Summer Air - Hardwell (Sunnery James & Ryan Marciano Remix) 10) Make It To Heaven - David Guetta & MORTEN 11) One Last Time - Alesso & DubVision

7 episoder